Aflevering 17. Griekse beginselen

In aflevering 17 zijn er wederom 4 dokters en een vinoloog in de podcast.

 Pod-docs Liffert en Sanne bespreken het nieuws met aandacht voor Songfestival met de hoax van Liffert over de locatie van het songfestival en de inside informatie over de diskwalificatie van Nederland, wijnland Italië bezwijkt onder de warmte, sociale media slecht voor kinderen en jonge generatie wil geen medische specialist worden. Ook aandacht voor slow TV wijnproeven met het programma Blind tasting sessions te zien bij SkyShowtime.
De gast is Sarah-Joan Pinto-Sietsma, een internist-vasculaire geneeskunde, die ook optreedt in podcast(s) en een rustgevende hobby heeft.
Met onze huis vinoloog Bronwyn bespreken we Griekse wijnen vanuit de Rioja. We drinken tijdens de uitzending de Oenops Vidiano 2022 van de Ware Jacob uit Griekenland gekocht bij de Ware Jacob wijnhandel. Ook lekker bij pasta pesto. 
Waar komt die naam vandaan gaat over Boerhaave nav het boek geleerden en straatnamen rond OLVG van Robert van Andel. Daarover is meer te vinden op deze website.
We bellen met onze huispatholoog Joris, die zonder koffer en dus zonder (onder)broek en hemd in Slovenië was voor een cursus over de huidpathologie. We bespraken ook een Sloveneense accordionist. 
Tenslotte zijn er weer de reclames en deze keer over 2 wijnwinkels naast de eerder genoemde Wijnhandel de Ware Jacob, ook de online winkel Grapes and Barrels.

Je kan deze podcast beoordelen in Spotify en Apple. We zijn te volgen op instagram en twitter en threads @dokterinpodcast

 

De "wat een toestand" koffie/thee mok! kan je krijgen als je een leuk verhaal, opmerking of recensie hebt. Stuur dit naar info@dokterinpodcast.nl en misschien krijg je wel die unieke mok. Je kan deze podcast nu ook beoordelen in Spotify net als in Apple podcasts. In Spotify kan je ook vragen en polls invullen. Niet vergeten dat te doen als je via Spotify aar deze podcast luistert. Beoordelen kan al met 5 sterren. Tenslotte zoals al besproken zitten de poddocs nu op de Instagram @dokterinpodcast

 

Mocht je suggesties hebben voor een wijn of vergeten druiven, die we tijdens de uitzending moeten proeven of een wijn met een mooi verhaal laat het ons weten. Je kan dan een leuke wijn verdienen.

 

Heb je vragen of suggesties? Reageren kan op onze website via het contactformulier of met een mail via info@dokterinpodcast.nl. Abonneer je op onze podcast in je favoriete podcast app zoals Spotify, Apple podcasts en Google podcasts, zodat je geen uitzending mist.